hunni.fi

Ehdot

Toimitus:

Tuotteen kokon riipuen veloittame 3 eurosta ja ylöspäin per lähetys.
Tuotteen lähetysmaksu on aina mainittu tuotteen kanssa.

Ostoehdot:

Toimitamme normaalisti 2-5 päivän sisällä.
Kortti- ja laskumaksut suoritetaan yhteistyössä Paysonin kanssa.
Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina.
Etä- ja kotimyyntilain mukaan sinulla kuluttajana on oikeus perua ostoksesi 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja ilman erityistä syytä.
Tämä edellyttäen, että tuote ja tuotteen pakkaus ovat muuttumattomassa kunnossa eli käyttämättömiä eikä tuhoutuneet tai vahingoittuneet. (Voit tietysti avata pakkauksen ja tutkia tuotetta, mutta et käytä sitä). Huom! Tämä koskee vain meidän myymät uudet tuotteet!
Voit palauttaa tuotteet postitse osoitteeseen Hunni International, Renstiernas gata 23, P.O. Box 067, S-11631 Stockholm, Ruotsi.
Soita meille numeroon 040-4449464 tai lähetä sähköpostia info@hunni.fi, jos tarvitset apua tai jos sinulla on jotain kysyttävää.
Voit vierailla Kilpailu- ja kuluttajaviraston verkkosivuilla, jos sinulla on yleisiä kysymyksiä koskien ehtoja ja lakeja: https://www.kkv.fi

Henkilökohtaiset tiedot:

Keräämme henkilötietoja vain nykyisen tietosuoja-asetuksen tukemiin tarkoituksiin.
Henkilötietojen keräämisen tarkoituksena on tarjota entistä paremmin oikeita tuotteita ja palveluita, lähettää uutiskirjeitä asiaankuuluvilla tarjouksilla sekä parantaa tuotteitamme ja palveluitamme.

Shopping Cart