hunni.fi

Sale!

CCM Tacks Vector jääkiekkoluistimet koko 46

135,00 

+ Free Shipping

CCM Tacks Vector jääkiekkoluistimet koko 46.

Osasto:

CCM Tacks Vector Premier Senior Hockey Skates ovat Source Exclusive -luistimet. Nämä luistimet tarjoavat monia CCM:n huippuluokan ominaisuuksia ja päivityksiä. Tämän tason päivityksiä ovat muun muassa TotalDri Pro-vuori, vaihdettava epäsymmetrinen TriTech-kieli, D3O-vaahto ja Speedblade XS Quick Release -teränpidikejärjestelmä.

Luistimen istuvuus ja jäykkyysprofiili: Tacks Vector Premier-luistin on suunniteltu istumaan tiukemmin ja olemaan paljon jäykempi kuin muut CCM-linjat. Vaikka jäykät luistimet voivat olla aluksi hankalia käyttää ja sisäänajaa, ne sopivat parhaiten luistelijoille, joilla on pitkät askeleet, eivätkä ne kulu helposti, vaikka luistelisit suurimman osan viikosta. Powerflex-jänteensuoja mahdollistaa laajan liikeradan luistimen jäykkyydestä huolimatta. Jänteensuoja lisää liikkuvuutta ja on myös kestävä ja kevyt.

Tämä luistin on muotoiltava, mikä tarkoittaa, että se voidaan muokata ja reagoida lämmön vaikutuksesta. Luistimien lämmittäminen ja sovittaminen lämmössä auttaa niitä mukautumaan täysin jalkasi muotoon.

Hinta sisältää toimitusta Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CCM Tacks Vector jääkiekkoluistimet koko 46”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart