hunni.fi

Sale!

FLEX GE 5 R & FLEX VC 35 L MC

Alkuperäinen hinta oli: 1500,00 €.Nykyinen hinta on: 700,00 €.

+ Free Shipping

FLEX GE 5 R seinä- ja kattohiomakone sekä FLEX VC 35 L MC märkä- ja kuivaimuri.

Osasto:

FLEX GE 5 R seinä- ja kattohiomakone, joka kuuluu FLEX Giraffe -sarjaan. Hintaan myös FLEX VC 35 L MC märkä- ja kuivaimuri.

Molemmat koneet toimii moitteettomasti.

FLEX GE 5 R on seinä- ja kattosahan malli, joka kuuluu FLEX Giraffe -sarjaan. Tässä muutamia tärkeitä yksityiskohtia tästä koneesta:

Luotettava voimansiirto: Siinä on joustava akseli moottorista hiomakupuun, mikä on FLEXin vuosikymmeniä käyttämä tekniikka. Tämä takaa vakaa ja tehokas voimansiirto.

Kevyt ja ergonominen: Innovatiivisen pään suunnittelun ansiosta Giraffen paino on minimoitu, mikä helpottaa sen käsittelyä. Se on myös tasapainotettu optimaalista käyttömukavuutta varten.

Pyörivä reunasegmentti: Suojakupussa on pyörivä reunasegmentti, joka mahdollistaa helpon työskentelyn seinien ja katon välisissä siirtymissä ilman, että työ keskeytyy koneen liikkeen vuoksi.

Elektroniikka: Siinä on ominaisuuksia, kuten vakiovaraus, pehmeä käynnistys ja nopeudensäätö säätörullalla.

FLEX VC 35 L MC on 35 litran märkä- ja kuivaimuri, jossa on manuaalinen suodattimen puhdistusjärjestelmä. Tässä muutamia tärkeitä yksityiskohtia tästä laitteesta:

Tehokas moottori: VC 35 L MC:ssä on 1380 W moottori, joka tuottaa maksimaalisen ilmavirran 3660 l/min ja maksimaalisen alipaineen 23000 Pa.

Kätevä käyttö: Siinä on pehmeä käynnistys, joka estää jännitepiikit käynnistyksen ja sammutuksen yhteydessä. Lisäksi siinä on sähköpistoke automaattisella käynnistys-/pysäytystoiminnolla, joka mahdollistaa liittämisen sähkötyökaluihin (enintään 2200 W).

Kevyt ja helppokäyttöinen: VC 35 L MC painaa vain 9,5 kg, joten se on helppo liikutella työmaalla.

Suodattimen vaihto: Manuaalinen suodattimen puhdistusjärjestelmä pitää imurin tehokkaana ja helpottaa suodattimen huoltoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FLEX GE 5 R & FLEX VC 35 L MC”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart